perjantai 14. kesäkuuta 2013

Fiiliksiiii

Niinpä niin, Ypäjällä ollaan, kisaviikko odottaa! Kuten kaikki varmaan huomaavat mulla on uus ulkoasu, josta on kiittäminen Veeraa (sori en osaa linkkaa tällä bloggerin appsilla). Täytyy myöntää, että ehkä oli aikakin se aikaisempi talvitaustapainttibanneri XDDD!

Meillä on huomenna kaksi starttia, helppo A:1 aamulla ja iltapäivällä vaativa B:0, joka onkin sitten meiän debyyyyytti sillä tasolla. Iik. Nojoo, oikeastaan saattaa olla, että helppo A:1 aiheuttaa meille enemmän ongelmia, koska lyhyt rata ei ehkä oo se kivoin paikka käännellä tollasta pikku heppaa. Esim laukkalisäykset on jotain ihan hirveetä, kun siihen lävistäjälle mahtuu vain pari laukka-askelta :DD. Mutta ei se mitään, pitää tollastaki kokeilla. 

Tänään oli hyvä valmistelutreeni, saatiin Branke hereille ja avuille. Alussa oli lievää epätoivoa havaittavissa, kun heppa ei liikkunut oikeen mihinkään. Reippaalla tahdilla, selkeillä taivutuksilla ja päättäväisellä ratsastuksella Branke kuitenkin parani selvästi. Tehtiin muutamat avot, sulut & vaihdot ja jätettiin sitten siihen. Heppa olikin jo ihan hikinen ja pitkien loppukäyntien jälkeen pesulle ja sitten karsinaan hetkeksi lepäilemään ja kuivumaan.

Huomista odotellessa! :) Laitan kuvia alle viime ajoilta 


Branke raukka rauhoitettuna (ennen raspausta) :3




Äiti otti loisto kännykällään laatukuvia (or not) joku päivä meiän treeneistä. Tää oli paras :DD.


Hikinen heppa ja sen muskelikaula :pp


Branke sukkapesulla vesikarsinassa


Ja tsekkailemassa Ypäjän maisemia


Nammm greenline mössö (jota Branke ei suostunut syömään, koska se oli liian litkua :D)


Tässä Branken mielipide mössöstä :DD

Hei kiinnostaisko muuten kuvat esim ylppäreistä? :) mä muutenkin kuvailen tosi paljon kännykällä ihan hevosten ulkopuolista elämää, ja niitäkin kuvia voin laitella.


4 kommenttia:

  1. Oon ihan samaa mieltä tosta lyhyestä radasta, siinä loppuu kiihdytyskaista kesken :D Tsemppiä kuitenkin kisoihin ja vaativan debyyttiin!

    Wilma tykkää greenline litkusta, mun täytyy tehä siitä aina juotava versio että menee tamman kurkusta alas :D

    Ja kyllä, ylppärikuvat kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Hah Branke vaan sylkee sen ulos suustaan ja purskuttelee sitä ;DD ehkä mä tosiaan voisin tehä jonkun kuvapostauksen :)

      Poista
  2. Jee, tsemiä kisoihin! Varmaan nähdäänkin kun ollaan samassa luokassa :) Ja laita ihmeessä ylppärikuvia !

    VastaaPoista
  3. Ihan saletisti näin teijän verkkaamassa! En oo koskaa nähny teit livenä, mut oon aika sata varma että tunnistin hevosen :D Oli nii kiva ravi ;)

    VastaaPoista