sunnuntai 21. lokakuuta 2012

JEI :)

R.Branke Sil, "Rape" säkä n. 177, Jennan uusi heppa <3








Ja kiitos kaikille lukijoille, yli 20000 sivun katselua! :)

8 kommenttia:

  1. Onnea uuden hepan kanssa nyt sitten!! :) Tällä kelpaakin päästellä on meinaan aika magee ratsu ja tulokset omaa luokkaa. Onko tarkotus startata nuorten ratsastajien luokkia jo ensikaudella, vai loppuiko sun junnuvuodet nyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :) Ensi kaudella tavoitteet on lähinnä vaativa B- luokissa ja sitten nuorten luokkia kohden kahdella jäljellä olevalla kaudella. :)

      Poista
  2. Olikin tuttu polletämä ostoksesi! Onnea uudelle kavioliitolle!

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea uuden hepan kanssa!:)

    VastaaPoista
  4. Wau ja onnea paljon uudesta hevosesta! Tämä onkin varmasti kaikille koulua kisaaville tuttu hevonen, ja ei varmasti jää teidän menestys kyllä hevosesta kiinni! Itseäni varmasti ärsyttäisi se, että asetelmat on tuollaiset, että kaikki tuomarit ja muut ratsastajat tietävät hevosen, voi nimittäin tietää vähän lisäpaineita kisoihin... ;) Siksi ostinkin ulkomailta itselleni hevosen, Suomessa kun nämä piirit on näin pienet... Mutta ratsastat supertaitavasti ja olen varma, että teistä kuullaan vielä!! Onnea vielä paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta. Yritän kuitenkin vain ajatella, että meidän yhteistyö lähtee käyntiin puhtaalta pöydältä ja noustaan yhdessä niin korkealle kuin meidän on mahdollista! :) Kiitos!

      Poista