torstai 9. elokuuta 2012

Pikainen päivittely

Sori epäaktiivisesta postaamisesta... Ei ole kuvia, innostusta eikä asiaa. Husön kisat meni huonosti "ei mistään syystä johtuen", mutta ei vain onnistunut. Aika on kulunut lomaillessa, nyt kun pitäisi keskittyä vielä nauttimaan, mutta kirjoitukset painavat päälle ja kirjoihinkin pitäisi tarttua. Lopputuloksena on ollut, etten oikein tee mitään järkevää ja stressaan siitä, kun teen kaiken "väärin". Nooo ei se mitään, mielummin tätä kuin oikeaa koulua :D!

Pitsun kanssa ollaan treenailtu Porvoon kisoja varten: avoja, sulkuja, voltteja eli perus taipuisuuden työstämistä. Tuntuu, että siitä on ollut hyötyä, kun hevonen tulee paremmin rungosta läpi, jee! Vaihdot menneet hyvin myös.

Olavi pääsi Rusa-jakson jälkeen laitumelle ja ollaan tehty hommia aika kevyesti. Maastoilua, jumppaa, hölkkäämistä. Tänään oltiin Veeran kanssa maastossa ja mentiin pätkä lujaaaaa! Hehe Olavikin vaan innostui ;)). Yleensä mun maastoilu tarkoittaa kävelyä tai rauhallista ravia, mutta nyt pahuudenperikuvaesteratsastusvilleysrappion levitäjä Veera aiheutti tälläisen villeyden! Hauskaa se oikeesti oli :D

Tää nyt oli tälläinen turha pikapäivitys, mutta parempi kuin ei mitään (toivottavasti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti