torstai 25. lokakuuta 2012

Kuvia pikku hepasta

Sorry ei vieläkään ratsastuksesta, koska ei ole vielä kuvia/videota siitä... Mutta tänään oli valmennus, joka meni hyvin. Itse menin lopussa n. 15 min ja ihan perus juttuja: siirtymisiä (ravi-käynti ja laukka-käynti) ja tahtiin keskittymistä. Ison hepan kanssa jää helposti ihan liian hitaaseen tempoon, koska liike on niin laaja, että vauhti on sama, vaikka tempo on paljon hitaampi. Pitää vain totutella. ;) Heppa on ollut kiva ja super kiltti ja muutenkin oikein positiiviset fiilikset tällä hetkellä. Vähän hakusessa edelleen kaikki, mutta eihän ole vielä edes viikkoa mennyt!


Hehee samis ilme ;)


Anteeksi noi kauheet punasilmät kuvissa, mutten saanut niitä mitenkään järkevästi poistettua, joten annoin niitten sitten olla :D

Huomenna treeniä taas, yritän houkutella siskoa kuvaajaksi ;)

Ps. Jos joku olisi innokas tekemään banneria oisin tosi happy, koska muuten joudun itse alkaa räpeltämään ja olen _huono_! :D Joten jos löytyy vapaaehtoisia ilmoitelkaa itsestänne!

7 kommenttia:

  1. lähetä mulle kuvia sähköpostiin jotka haluut banneriin, voin koittaa väsätä jotain :> en tosin oo mikää erikoisen pro!
    nnapero@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa :D Mä yritän saada jotain ridaus kuvia myös mahd pian niin voisi niitäkin laittaa, mutta joo lähettelen sit ;) ja hei ei nyt ainakaan mun paint-tyyliä huonommaksi voi mennä :----D

      Poista
  2. Oi miten hieno ja söpö herra hän on!:) Laittelehan videotakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ;)) joo yritän laitella, kunhan vaan saan kuvaajan! :>

      Poista
  3. Minkä merkkinen on tuo sinun takki? :) Tosi kivan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) se on pikeurin, mallista en osaa sanoa yhtään, kun sitä ei takissa lue :D

      Poista