sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pari viikkoa vierähtänyt

Onpas taas tullut pitkä tauko! Nytkin parhaillaan opiskelen tässä ahkerasti (or not). Luotan ihan kympillä multitaskingiin, kyllä opiskelu, blogin päivitys, facebookkaus ja telkkarin kattominen onnistuu helposti samaan aikaan ja täydellä teholla vielä!!

Mulla on viime viikolla penkkarit & abiristeily ja oli kyllä niin hauskaa :)! Ei edes tullut rekassa kylmä, kun ei ollut mitään paukkupakkasia. Univelkaa on tullut ihan kiitettävästi, enkä oikein vieläkään ole malttanut nukkua kunnolla. Oon vaan liian innostunut opiskelusta, aina kirjojen kanssa tulee valvottua yömyöhään (eiku mite se meni).

Branke on taas Rusalla ja ollaan tällä viikolla tehty aika paljon laukkatreeniä: vaihtoja (toiseen suuntaan ne onnistuu jo tosi hyvin!) ja sulkuja. Oon myös saanut kokoamisesta fiilistä. Käytiin keskiviikkona maastoilemassa, aikas jännää, mutta hyvin meni kuiteski ;). Vähän jopa ravailtiin!

Muutenkin yrityksenä on saada Branke vähän innokkaammaksi kaikkea kohtaan, maastoilua ja muuta vaihtelevaa liikuntaa sekä perus treenissäkin paljon kehuja jne. Hepastakin huomaa, kuinka se tulee tyytyväiseksi saatuaan paljon kehuja :)!

Tänään saatiin ponskusta ulos tosi hienoa ravia, kun sitä vähän tsempattiin maastakäsin. Selässä istumiseen sai kyllä todella keskittyä. Mulla on muutenkin taas ollut jonkinmoista ongelmaa istunnan kanssa. Ihme hytkymistä ja hölskymistä. Pitää tsempata, eikä antaa itsensä päästä helpolla.

Nyt viikonloppuna tiedossa jotain kevyempää, varmaan lähden taas maastoilemaan ainakin toisena päivänä. Ensi viikolla taas treenit jatkuu täydellä teholla.

Loppuun taas random kuvia a'la iphone. Mä joudun laittaa selitykset tähän ennen kuvia, koska tämä typerä bloggerin appsi ei anna laittaa kuvien jälkeen enää mitää tekstiä.

Super bling kynsillä vietin pekkarit ja risteilyn, kestivät huomattavasti paremmin kuin yleensä, koska en ehtinyt käydä pariin päivään tallilla. :D ja kenkien pitää kans sopia blingbling tyyliin ;) ja KEVÄT <3







2 kommenttia:

  1. Oon ihan samaa mieltä tosta opiskelusta, samaan aikaan onnistuu vaikka mikä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ehdottomasti :---DD Ei vaan pysty keskittymään yhteen asiaan ...

      Poista