torstai 7. helmikuuta 2013

Hyppyjä

Meillä on Branken kanssa ihan perustreenausta ollut. Valmennus n. 2 krt/vko, 1-2 omaa treeniä, jumppailupäivä, kävelyä ja juoksutusta. Eilen Branke kyllä pääsi HYPPÄÄMÄÄN !!! :D Aluks poni rukka oli aika pihalla ja jotenkin rämpi esteiden yli, mutta kyllä se siitä parani, kun vähän alkoi tajuta, mistä hommassa on kyse. Hyppäsivät ensin pikku ristikkoa, jossa oli puomi edessä ravissa muutaman kerran. Sitten öööö neljän esteen jumppasarjaa, jossa kolme ekaa oli innareita ja vika este sit vähän kauempana. Anteeksi jos nää selitykset on huonoja, kun mä en oikeen tiedä, miten selittää... Yleensä skippaan muiden blogeissa ne kohdat, joissa selitetään miten esteet on, koska a) en tajua niitä b) ne on tylsiä ja c) siis d4444 mä oon kouluratsastaja. :D

Kuitenkin tavoitteena on siis saada Brankelle enemmän voimaa takaosaan ja vaihtelua perus koulutreenaukseen. Esteille ponnistaminen saa toivottavasti aikaan super haba takaosan ;)! Vähän hassun näköinen Branke oli hypätessään, varsinkin kun samaan aikaan hyppäsi sellainen pieni, kevyt ja nopea tamma... Ihan hieno kuitenkin ja nyt yritetään lisätä hyppääminen viikoittaiseen ohjelmaan sillon, kun ei olla Rusalla. :)

Nyt tämä tyttö syventyy Särmä kasiin eli äidinkielen tekstitaitokokeeseen valmistautuminen alkaa! Preli meni ihan hyvin, joten ihan rauhallisilla mielillä huomenna kirjoittamaan! :)

Ja niin happy birthday to me, 19 v tänään, vika teinivuosi lähtee käyntiin :D!!

Pari iphone kuvaa loppuun ! Eiks Brankella oo aika hauska ruokapöytä? ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti