sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sunnuntai-illan treenit

Tänään meillä oli aika poikkeukselliseen aikaan nimittäin kuudelta sunnuntai iltana valmennus :D Branke on ollut pari päivää rokotuslomalla ja päätin ihan vain kävelyttää, niin sai ponsku vähän hermolomaakin ;). Tänään teemana oli helppo A:2, joka meiän on tarkoitus mennä parin viikon päässä harjoituskisoissa. Alussa oli ihan kaameata menoa, Branke oli älyttömän pitkä ja hankala. Kiskoi minkä jaksoi ja mun siellä heiluminen oli täysin turhaaaa.

No saatiin se kuitenkin paranemaan väistöjen ja ympyröiden myötä. Ratsastettiin ohjelma vielä läpi ja se meni hyvin. Sisääratsastus onnistui tosi hyvin ja käyntiohjelma kanssa, mutta sitten taas lisäyksiin ja laukkaohjelmaan jäi parannettavaa. Käytiin niitä sitten vielä uudestaan. Ravi oli kokonaisuudessaan ponnetonta, mutta kun laitettiin lisää poweria, niin alkoi lisäyksetkin irrota ihan eri tavalla. Laukassa taas piti saada hevonen enemmän takajalkojen päälle kokoamalla laukkaa ennen lisäystä ja sitten "räjähtävällä lähdöllä" eteenpäin :D. Laukan piti yleensäkin pyöriä paremmin ja lähteä eteenpäin heti ensimmäisestä askeleesta lähtien noston jälkeen.

Laitan loppuun vähän kännykkäkuvia Brankesta :) on se vaan nätti :)









2 kommenttia:

  1. ihana tää loimi joka brankella päällä, saanko udella et mikä merkki ja mistä ostettu? onko ihan fleeceä vai jotan villasekotetta?

    VastaaPoista
  2. Se on horse comfortin villaloimi :)) en nyt yhtään muista, mistä ollaan se ostettu, mutta eiköhän noita saa niistä kaupoista, mitkä myy horse comfortin loimia :) On kyllä hyvä loimi, siinä on irrotettavat mahavyöt ja jalkaremmit, joten sopii sekä ratsastukseen alkuverkkojen ajaksi sekä muuhun käyttöön.

    VastaaPoista