maanantai 14. tammikuuta 2013

Treeni juttu

Aijaijai, kuinka surkeasti olenkaan kirjoitellut, anteeksi siitä.

Rusalla meillä treenit jatkuneet ihan samaan tapaan kuin aikaisemminkin. Tänään menin nivelillä, jotta eilisen vp:n jäljiltä sain hepan vähän rehellisemmin läpi ja kunnolla ratsastettua eteenalas. Olikin tosi hyvät treenit tänään. Jo alusta alkaen sain paljon paremman tuntuman hevoseen ja ratsastettua sen pyöreähkölle kaulalle. Yritin keskittyä siihen, että pidän tuntuman, mutta en vedä. Tuntuman pitää olla tasainen, jotta hevonen voi tukeutua siihen jne.

En nyt saa kirjoitettua mitään järkevää treeniselostusta blääh, mutta iiks mulla on kuvia!!! Ne on ihQd44maailmanparasVeeran ottamia, kiiiitoooos !!! Raukka heräsi "vapaapäivänään" aikasemmin kuvailemaan, jee ;))



Näitä ois vielä vähän lisää, mutta pitäisi muutamaa rajailla, että ehkä jopa lisää tiedossa, jee ;)!! Ja mulle on tullut haastekin, vastailen heti kun aikaa/intoa löytyy. Ja niin kuvat ei ole otettu tänään, vaan viime viikolla. Sillon Branke meni aika huonosti, mutta eihän tuo nyt kuvissa ainakaan kovin pahalta näytä :))

3 kommenttia:

  1. moi! mistä oot ostanut noi sun suojat?:) tahtoisin samanlaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, tätä on kysytty joskus aikasemminkin :D mutta ne on hienot ja etin itekkin tollasia pitkään!! ;;) Suojat on ostettu cavallo pro shopista ja merkkia jolly jumpper muistaakseni. Horzella ja BR:llä on samantyyppiset.

      Poista
  2. Sulle on haaste (:

    http://www.kiteri.blogspot.fi/2013/01/haaste-faktoja-ja-kysymyksia.html

    VastaaPoista