lauantai 29. joulukuuta 2012

Vastauksia

Eli tässä tulee vastaukset kysymyspostauksen kysymyksiin(joita ei kylläkään ihan hirveesti tullut)! Kiitos tulleista kysymyksistä!  Lisää voi kysellä vielä jos haluaa :)

Tavoitteet ensi kaudelle?
-Saada varmuutta ja rutiinia uuden hevosen kanssa. Käytännössä mennään he A-va B luokkia.

Hevosesi hyvät ja huonot puolet lyhyesti/Mikä on Rapen heikkous ja mikä vahvuus?
Hyvät puolet: kiltti, mukava, laadukas (puhtaat askellajit ja jo luonnostaan liikettä), antaa hyviä fiiliksiä (hyvä puoli mun kehittymisen kannalta)
Huonot puolet: voi alkaa vängätä vastaan (se on kyllä mun vika oikeesti:D), välillä käsitellessä ministi piittaamaton, iso (tai ei se ehkä oo oikeesti huono puoli, mutta esim. selkäännousu ilman tuolia on mun joustavuudella haastavaa;))

Kuinka pitkälle tähtäät ratsastuksessa?
Niin korkealle kuin mahdollista. Branken kanssa on tavoitteena päästä kisaamaan nuorten luokkia (eli yrjöä). En tiedä vielä, mitä olen tekemässä tulevaisuudessa, joten on kauhean hankalaa sanoa myöskään, mihin asti tulen ratsastuksen kanssa menemään.

Oletko ollut tyytyväinen uuteen hevoseesi, ts. onko se vastannut odotuksiasi?
Jooooo! Branke on ihan super! Treeniä tarvitaan paljon ja hankalia juttuja on ollut ja tulee olemaan, mutta oon kyllä tyytyväinen.

Hyppätkö paljon/tykkäätkö siitä?
Hyppäsin Olavilla n. kahden vuoden aikana kerran ristikkoa ja se on viimeisin hyppykertani (n. vuosi sitten). Eli ei, en hyppää, ja en myöskään tykkää siitä. Brankella on kyllä tarkoitus saada myös kavalettien yms hyppääminen treeniin mukaan, mutta silloin on joku muu kuin minä satulassa... :D

Mikä on a)vahvuutesi b)heikkoutesi ratsastajana?
Vahvuudet: sinnikkyys, tarkkuus, perfektionismi, analyyttisyys, motivaatio
Heikkoudet: kärsimättömyys, negatiivisuus (välillä vaikeaa huomata onnistuneita asioita ja ratsastus menee aina "huonosti"), voimattomuus (istunnassa)

Tykkäätkö ruotsista erityisen paljon kun sulla on niin usein otsikot ruotsiksi? :D
Noh noh, siis joo kai :DD Ruotsi on kivemman kuuloista: kun yritän keksiä otsikoita, ne kuulostaa tosi tökeröiltä ja tylsiltä suomeksi, mutta sit mietin mitä ne ois ruotsiksi ..... Tadaa paljon paremman kuuloinen ::DD!! Pitäis ehkä lopettaa se, kun herättää vähän ihmetystä... Pitäiskö vaihtaa koko blogi ruotsiksi, kun yo-kirjoitukset lähestyy???? ;)

Millainen on Branken tyypillinen viikko-ohjelma?
Meillä on ollut aika sekavaa elämää, kun ollaan muuteltu jne, mutta nyt Rusalla aikalailla tälleen: arkisin treeniä, vaihdellen vähän päivästä millaista (yleensä meen kokonaan ite 2 päivää ja sit muina päivinä valmentaja menee joko alussa hetken (loppuajan minä) tai sit kauemmin). Mitä pidemmälle päästään, sitä enemmän tuun menemään ite, mutta nyt alussa tarvitaan apua esim. vaihtojen kanssa. Yleensä keskellä viikkoa on joku kevyempi päivä, joka voi olla jumppailua tai juoksutusta. Viikonloppuna toisena päivänä juoksutan/hölkkäilen ja toisena Brankke saa vaparin eli kävelytystä.


Treenipäivitystä sen verran, että vaihdot on nyt alkanut löytymään!! Oon nyt parilla viime kerralla tehnyt muutaman vaihdon, ja ihan oikeita hienoja puhtaita vaihtojakin on saatu aikaiseksi. Jee! :)

4 kommenttia:

  1. Rapella on ymmärtääkseni aika huippu kapasiteetti esteillä, eikä tarvitse vauhtia esteiden ylitykseen. Laitapa se joskus irtohypytykseen niin voit muuttaa mielesi hyppäämisen suhteen, muistaakseni on oikesti tosi lahjakas tässä(kin) lajissa :)

    VastaaPoista
  2. Et ole mielestäni koskaan maininnut, (tai sitten mennyt multa vain ihan ohi) kuka teidän valmentajanne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä sanonut, esim esittelysivulta löytyy, mutta Mikaela Soratie valmentaa meitä :)

      Poista