maanantai 19. marraskuuta 2012

En vanlig dag

Branke onnistui irrottamaan kenkänsä lauantaina. Tai oikeastaan irroitti vain toisen puolen naulat, mutta jouduttiin luonnollisesti koko kenkä poistamaan. Hölkkäilin kuitenkin lauantaina kevyesti maneesissa, kun perjantaina oli kunnon treeni. Kavio oli hyvän näköinen eikä arkonut yhtään, joten aattelin ettei ole haittaakaan. Sunnuntaina sitten sai kävelypäivän, jota olin jo alunperinkin suunnitellut. Suunnitelmissa oli lähteä teille kävelemään, mutta en viitsinyt lähteä kaviota koville teille kuluttamaan, joten mentiin vaan maneesiin.

Tänään sai kengän takaisin, toivottavasti pysyy pari viikkoa, jolloin meillä on varattu kengitys. Tänään oli jumppailupäivä ja huomenna sitten valkkuja. Ratsastus tosin vähän hankaloitui estetuntien takia, mutta ehdittiin onneksi just ennen hyppäämisen alkua. Hyvää kääntämistreeniä, kun piti esteitä väistellä :DD! Branke oli kivan tuntuinen tänään, välillä tuli aika paljon kädelle, mutta varsinkin lopussa ravasi hyvää, letkeää ja tahdikasta ravia.

Ratsastan nyt myös Muumi- nimistä heppaa 3-4 kertaa viikossa. Kävin tänään myös Muumin kanssa jumppailemassa. Treenailtiin voltteja ja sainkin niiden avulla hevosta paremmin kasaan. Tein myös muutaman vaihdon, jotka onnistuivat kohtuullisesti, joskin tulivat helposti askeleen verran apua jäljessä.

Huomenna mulla on siis Branken ja Muumin kanssa valkut ja perus super kiireinen tiistai tiedossa :D! Kotiin kyllä pääsen kohtuu aikaisin (onneksi, koska keskiviikkona on yhteiskuntaopin koe ja yli puolet kirjasta lukematta...), mutta koulusta suoraan hirveellä vauhdilla ensin Branken luo. Valmennuksen loputtua mulla on tunti aikaa olla seuraavassa, ei siinä muuten mitään, mutta ajomatkassa menee n. 40 min :D. Pitää vaan olla äärimmäisen tehokas. Onneksi Branke on nyt klipattu, koska muuten joutuisin ajamaan vielä edes takaisin vaihtamaan loimet.

Eipä tässä sen suurempia, huomenna tuskin kirjoittelen mitään, koska olen sen verran kiireinen opiskelun parissa. Loppuviikko mulla on vapaata (jee!), koska alkaa koeviikko, mutta mulla ei ole kuin 4 ainetta tässä jaksossa :)! Suunnitelmia tehty vapaapäivien varalle ja aika harvat niistä liittyy opiskeluun ;)).

4 kommenttia:

  1. Ootko suomenruotsalainen, kun sulla on aika usein ollut ruotsia noissa otsikoissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en :D tykkään vaan laittaa ne ruotsiksi, kun suomi on tylsemmän kuuloista :DD ihan tavallinen pakkoruotsin opiskelija (tosin pitkää ruotsia luen) ;)) !

      Poista
  2. Laita jo ratsastuskuvia!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, että kestää!! En ole vieläkään saanut yhtään kuvia/videota ratsastuksesta :(( Laittelen kyllä heti, kun vaan saan jonkun kameran kanssa mukaan tallille. :)

      Poista