keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Shine bright like a diamond

Noniin, jee, nyt niitä kuvia!! ;))) anteeksi tekstin muutamat kirjoitusvirheet, blogger ei anna muokata tekstiä...

Joskin varoituksen sana, nämä on pimeällä maneesissa huonoilla asetuksilla otettuja, joten laatu on mitä on. Mutta ajattelin kuitenkin, että parempi vähän huonot kuvat kuin ei kuvia ollenkaan!

Eli aloitettiin ihan perus verkkailulla, alussa loimi päällä ravailua ja laukkailua. Ei mitään ihmeellistä.

Jatkoin siirtymisillä ympyrällä: käynti-ravi. Yritin pitää takajalat nopeina ja aktiivisina. Siirtymisten mukana sainkin ravin vähän paranemaan. Tein myös väistöjä, joissa on tapahtunut paljon kehitystä, päästiin jopa reilusti yli keskihalkaisijan aika helposti!! Tein taas välillä siirtymisiä, jotta saisin hepan pysymään kasassa. Laukassa työstin hieman vastalaukkaa, mutta muuten keskityin ihan vaan laukan laatuun.



Mentiin n. 40 min, kun ei Brankis on heitellyt kenkiään... Sai perjantaina kengät, mut lauantaina oli vasen etukenkä irronnut ja sunnuntaina sitten oikea puoli-irti -> pakko irroittaa kokonaan, jea...! Saatiin onneksi jo tiistaina molemmat takas, joten nyt taas palaillaan treeniin. Toiveissa olisi, ettei kengät ihan niin innokkaasti karkailisi. :D


Loppuun vielä söpö yhteiskuva awws <3 data-blogger-escaped-hienoheppa="hienoheppa" 

4 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi Brankiksella käytetään gramaneja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt käyttänyt, koska ilman niitä pääsee helposti kiskomaan mut irti satulasta ja itsensä pitkäksi varsinkin siirtymisissä. Kuten kuvista huomaa gramaanit on enimmäkseen ihan löysinä; ne kiristyy vasta jos heppa vetää vastaan. Ja ajan kanssa toiveissa tietty on, ettei niitä tarvii enää käyttää, mutta näin alussa koen hyötyväni niistä paljon. :)

      Poista
  2. Sulla on tosi hyvä blogi, postaile vaan useamminkin! ;) On kiva just lukea yksityiskohtaisia treeniselostuksia; mitä teit, miksi ja jos tuli ongelmia, miten korjasti jne! Tsemppiä treeneihin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista!! :)) yritän ehtiä postailemaan useammin, mutta on vaan niin kauheasti tekemistä!

      Poista