lauantai 22. lokakuuta 2011

HIHS ja hoitelua

Olen viettänyt torstai-illan ja tämän päivän HIHS:ssa. Kouluratsastusnäytökset seurattu ja vähän esteitäkin katseltu... Huomenna vielä katsomaan worldcup-näytös. On tullut hieman ostoksiakin tehtyä: eskadronin fleeseloimia x2 (oli alennus) ratsastukseen alkukäynteihin ja kylmällä verkkojen ajaksi käytettäviksi, itselle Pikeurin harmaa talvitakki, Eskadron lampaankarvabootsit Olaville, (kun jatkuva=tarhailun ja liikutuksen ajan bootsien käyttö rengaskenkien takia ärsyttää herkkähipiäisen ponin jalkoja) ja msm-lotion kaksiteholinimentti x2. Haaveiltua tuli tosin monesta jutusta, mutta toistaiseksi mm. equilinen musta huopa hopeisella koristenauhalla, eräs Esperadon ruskea-beige huopa (sopisi täydellisesti meidän kahtiin eri pinteleihin), Eskadronin mustat fleesepintelit, tyylikäs ja laadukkaan oloinen raippa kauniilla hopeisella nupilla ja Back on track loimi jäivät kojuihin. Tuon mustan kokonaisuuden (huopa+pintelit) ostaminen kyllä houkuttaisi kovasti, saa nähdä mitä päädyn huomenna tekemään! :D

Kilparatsastuksen seuraamisen ohessa ollaan hoidettu Olavia, kun sillä on nyt vähän kaikki pielessä: kaviopaise, allerginen reaktio, silmä ärtynyt, imppari (joka johtuu ihon ärtymisestä, mikä todennäköisesti johtuu betadinekääreistä). Kävelytetty kaksi kertaa päivässä (joutuu olemaan sisällä klinikan ohjeiden mukaan), kylmäilty, pesty "ihottuma-allergiaa" desinfioivalla pesunesteellä ja rasvailtu vuohisen ärtynyttä ihoa. Huoh, no onneksi kaviopaise vaikuttaa paranevan ja nuo muut ovat joko ei-niin-vakavia (tai siis yleensä helposti parantuvia/hoidettavia ja ei liikutusta estäviä) tai kaviopaiseen hoidon aiheuttamia eli uskoisin/toivoisin, että suunta on parempaan.

Picurin kanssa treenit sujunut hyvin. Viime kerralla treenailin avoja, sulkuja, vaihtoja jne, jotta minä ja hevonen saataisiin varmuutta ns. hankalempien asioiden suorittamiseen. Fiilis on edelleen säilynyt aivan loistavana, on kiva ratsastaa, kun tuntuu että nyt tekeminen on oikeasti yhteistyötä! :)) Odotan jo, että pääsen Olavin selkään, jotta näkisin auttaako asioden onnistuminen Picurin kanssa myös Olavin kanssa työskentelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti