torstai 13. lokakuuta 2011

Valitettavasti...

Nyt ajattelin vihdoin päivitellä meidän totaalisen epäonnista tilannetta. Olavilla on kavio kipeä, paise todennäköisesti kyseessä. Kengittäjä käynyt katsomassa ja nyt ollut ilman kenkää betadinehaude kaviossa keskiviikosta lähtien. Huomenna tarkoituksena laittaa kenkä takaisin mahdollisuuksien mukaan, jos mennyt parempaan... Nyt Olavilla ollut myös mystisiä patteja, ikäänkuin allergista reagtiota, mutta ei varsinaista syytä ole löytynyt.

Kisat siis jäivät myös välistä, kun kavio alkoi kipeytyä eli miedän kisakausi on nyt ohi. Toivottavasti saadaan vain heppa nyt nopeasti kuntoon, että päästäisiin trenaamaan. Pian on katsastuksetkin alue/liiton valmennuksiin tiedossa, TOIVOTTAVASTI päästään sinne ja mieluiten vähän sitä ennen harjoiteltuakin.


Nyt ei ole mitään erityisiä suunnitelmia (paitsi ne katsastukset) heppojen kanssa, yritetään vain saada hoidettua terveeksi... Ensi viikonloppuna menen HIHS:iin katsomaan ratsastusta ja toivottavasti myös jotain ostoksia tekemään. Ja sitten onkin vuosi kulunut Olavin meille tulemisesta!! Tuntuu, että siitä olisi paljon pidempi aika, kun ollaan niin paljon koettu. Sairastumiset ja monet kisat käyty läpi ja edelleen eteenpäin jatketaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti