maanantai 26. joulukuuta 2011

Myöhäiset joulutoivotukset!!

Aaaa, kirjoitin kivan hyvää joulua tekstin, mutta minä tai blogger mokailtiin sen lähettäminen :(. Mutta ihanaa joulua nyt kuitenkin !! :)) No nyt on joulut vietetty ja kaikki jouluruoat tulee kyllä niin korvista ulos :D. Kivoja lahjoja tuli, heppoihin liittyen nyt oli kankisuitset, joita tosin vielä ei ole hankittu, mutta näin tulee tapahtumaan! ;)

Jouluattona Olavi oli kävelyllä ja söi porkkanoita, mutta ei sen ihmeellisempää. Päivänä sitten ratsastin kevyesti maneesissa vähän jumppaillen, mutta ei nyt sen kummallisempaa. Lopussa liikkui kivasti, kun vertyi vähän eilisen vaparin jäljiltä.

Tänään oli taas kunnon treenin vuoro! Onneksi kauhea myrskytuuli ei häirinnyt meidän treeniä ;)). Menin kangilla ja aloitin käyntien jälkeen perus verkkailulla. Olen nyt viime aikoina aloittanut laukkaamalla ja vasta sitten verkannut ravissa. Se on tuntunut jotenkin helpommalta tavalta, koska Olavi on yleensä helpompi ratsastaa läpi laukassa. Verkkojen jälkeen tein kokoamisia laukassa, jotka sujuivat kohtalaisesti, mutta eivät kovin tasaisesti. Valmentaja ratsasti sitten askellajit läpi testaillen vähän uutta satulaa ja vaihtoja treenaten. Tämän jälkeen tein itse vaihtoja, tavoitteena saada samanlaiset vaihdot molempiin suuntiin, niin että hevonen liikkuu eteenpäin koko vaihdon läpi ja työntää takaa. Toistoja tuli aika paljon, suurin osa vaihteeksi ihan suoralla uralla. Tuntuivat kivan sujuvilta, kunhan vain muistin itse kevyet avut enkä turhaan jäänyt tökkimään. Ravissa sitten tavoitteena eteenpäinpyrkimys kohti ohjaa, johon päästiin pohkeella kunnolla ratsastamalla. Ravi alkoikin tuntumaan aika hienolta ja lisäykset olivat hienoja sekä tapahtuivat melkein pelkästä ajatuksesta! Pieniä ongelmia lisäyksien jälkeen kokoamisessa, mutta niistä selvittiin oikeaan aikaan tapahtuvalla myötäyksellä.

Kiva fiilis jäi tämän päivän treenin jäljiltä! Heppa oli ihan hikinen ja otti tapansa mukaan päiväunet, jonka jälkeen söi innokkaasti pöpenrönsä. Kävin vielä illalla kävelyttämässä heppaa ja tuuli oli onneksi jo tyyntynyt. Huomenna taas aamulla seitsemäksi tallille trenailemaan, jeee! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti