torstai 23. helmikuuta 2012

HUUUUOOOOH...

Miksi ihmeessä mikään suunniteltu ei koskaan voi onnistua!? Voi apua, kun hevoset on liian eläimiä, aina jotain ongelmia :s! Joku autourheilu olisi varmasti paaaaaljon helpompaa, kun näiden ailahtelevaisten ponien kanssa hommailu. Huoh indeed.

Yksi (tai muutama) positiivinen juttu: mustat pintelit hankittu ja nyt on perfect match uuden huovan kanssa <3. Ja löysin vihdoin hienot suojat, joita etsien olen viettänyt monia monia tunteja internetin ihmemaailmassa. Ne sitten löytyivät cavallo pro shopista, jota voin kyllä todella lämpimästi suositella kaikille, ihan huippu kauppa! Nettikauppaa en ole koskaan käyttänyt, kun varsinainen kauppa on niin lähellä tallia, että siellä on helppo vierailla (vähän liiankin helppo). Kaikkea kivaa löytyy aina, sitä mitä ei juuri nyt ole saa tilattua, palvelu on hyvää ja tunnelma kaupassa on kiva :D. Sinne siis shoppailemaan! Nyt vielä olin voittanut 20 € lahjakortin arvonnassa, jee ;).

Eihän tästä kuvasta näe yhtään mitään, mutta tiedättepä edes vähän, mistä minä intoilen :D!

Meillä on kauhea kisojen metsästys käynnissä, ainoat seurakisat mitä ennen Ypäjän 16. päivän kisoja on löytynyt, ovat olleet Hämeenlinnassa tai Tammisaaressa. Jos joku tietää vähän lähempänä pk-seutua olevia kisoja niin ilmoitelkaa! Kiva nimittäin lähteä ajamaan ainakin puolentoista tunnin matka, kun tarkoituksena on vain saada rata alle. Jollain on jotain mun kisaamista vastaan: yhdet kisat peruttiin pakkasen takia, toisiin kauhu ilma esti menemästä ja kolmansia ei sitten meinaa löytyä millään. Toivon mukaan ensi kerralla positiivisempaa postausta, muutenkin kun ostosten suhteen :D.

Aika söpöjä poneja, vai mitä ;)?

4 kommenttia:

  1. mitä on tapahtunu?:o Siis ku puhuit tossa postauksen alussa?

    VastaaPoista
  2. Eilen Olavi vähän pisti ranttaliksi ratsastusksessa, toivottavasti ei taas ole satula tai muu ongelma, vaan vain villeily päivä... Tuntuu vaan, että aina kun menee hyvin, tulee joku ongelma... Toivottavasti kuitenkin tänään menee paremmin, ei tässä nyt mitään toivotonta epätoivoa ole! :D

    VastaaPoista
  3. Linkitin blogisi omaani (Katso myös nämä! kohtaan), toivottavasti ei haittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan, kiva vaan :)), voin lisäillä sunkin blogin mun "listaukseen"! :)

      Poista