keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kohti Lappeenrantaa

Hehee, tänään jännä päivä, nimittäin kohti Lappeenrantaaaaa!! Olen joutunut ihan itse ajamaan (Olavi ei kyllä onneksi ole ollut kyydissä) tänne asti, mutta hyvin siitä selvittiin. :))) Oli hauskaa, kun hotellin telkkarissa luki: Hyvä Jenna Lehtonen, toivotamme teidän tervetulleiksi. Hihiii :D

Lähtö oli tallilta jo puolenpäivän aikoihin, ja sitten mutkien kautta kohti LPR. Kun päästiin perille Olavi oli tosi jännittyneen oloinen, mutta ihan positiivisella (innokkaalla) tavalla. Karsinassa sitten vähän heinää ja pikku lepotauon jälkeen ratsastamaan. Olavi selvästikin tykkäsi pohjasta & olosuhteista ja oli oikein innokas. Välillä kyllä vähän liikaakin, nimittäin meinasi lähteä turhan kovaa juoksemaan varsinkin laukassa :D. Keskityin ihan täysillä siihen, että pidän tasaisen tuntuman enkä tee yhtään mitään kädellä, vaan kaiken pohkeilla/istunnalla. Näin Olavi pysyi suhteellisen rauhallisena ja tyytyväisenä.

Menin ensin reipasta laukkaa ympäri kenttää, kun kerrankin oli tilaa ja heppa tuntui halukkaalta liikkumaan. Sitten jatkettiin verkkaa kevyessä ravissa, joka oli aika riehakasta, mutta ihan jees edelleen. Välikäynnit ja paljon taputtelua hepalle. Verkkojen jälkeen jatkettiin laukalla, jossa tein kokoamisia ISTUNNALLA. Aluksi oli hankala saada hevosta tarpeeksi kuulolle, mutta toistoilla tilanne parani. Tein samalla myös voltteja (8 metrin), joilla sain hevosta kasaan ja toisaalta niin pienen voltin kääntäminen pakottaa minut kokoamaan kunnolla hevosen, jotta se onnistuisi. Tein myös vaihtoja välissä, joissa olin itse liian epäselvä, mutta kun ratsastin hyvin, ne onnistuivat hyvin. Laukkatyöskentelyn jälkeen taas käyntitauko ja sitten ravia. Ravissa oli vielä tärkeämpää pitää sekä tasainen että pehmeä tuntuma nivelellä ja kangella. Tein avoja, joissa yritin keskittyä rentouteen ja siihen, että takaosa ei lennä ulos. Tein myös avo-voltti-sulku kuviota.

Olavi oli ravissa aika jännittynyt, mutta liikkui hienosti (halusi mennä vaan lisättyä ravia kokoajan :DD). Rentotui kyllä tekemisen mukana ja lopuksi oli oikein mukavan pehmeä ja rento. Tein vielä väistöjä ja vastalaukkaa loppuun, kun niitä on he A -ohjelmassa huomenna. Heppa sai paljon kehuja ja olin kauhean positiivisella mielellä liikenteessä, että saataisiin hyvä fiilis huomiselle. Nyt menen vielä tsekkailemaan ohjelmat, että ne ovat huomenna hyvin päässä ja sitten nukkumaan! :) Huomenna saadaan jopa aamulla pikkusen nukkua, kun Olaville annetaan majoituspaikan puolesta aamuruoat, jes!

P.S Mulla on paljon kuvia tulossa, kunhan vaan saan tehtyä postauksen & latailtua koneelle! ;)

P.P.S Täällä on ihanan vihreää ruohoa <3

1 kommentti:

  1. Haastettiin sut ;) http://donnatello98.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista