torstai 31. toukokuuta 2012

Pientä päivittelyä

Noniiin, nyt viimein postausta! Ennen SM:ejä oli viimeistely tehotreenit Pitsun kanssa. Yritetin kuitenkin pitää treenit lyhyenä, ettei heppa väsähtäisi liikaa. Keskityttiin siihen, että hevonen pysyy ylhäällä (siis korkeassa muodossa) myös taivutuksissa ja on "säpäkkä" ja nopea pohkeelle. Käytiin Rusalla ja Laaksolla treenaamassa küria ja Rusa treeeistä löytyy muutama kuva.







Olavi sai olla viime viikon kevyemmällä, kun en millään ehtinyt liikutella sitä, kun yritin epätoivoisesti selviytyä viimeisestä koeviikosta. Tai joo, olisin ehtinyt jos olisi ollut pakko, mutta kevyt viikko sopi Olaville siihen väliin oikein hyvin. Nyt olin maanantaina valkussa, mikä meni ihan hyvin. Olavi oli rento ja yhteistyöhaluinen, mikä oli suuri plussa! Vähän muoto olisi saanut olla tasaisempi ja hieman korkeampi, mutta olen ihan tyytyväinen anyways. Illalla Olavi sai lihashuoltoa, joten tiistai kävelyllä ja eilen kipusin taas selkään. Olikin sitten aika hankala päivä: poni oli hermona ja ratsastin niin huonosti, että teki mieli potkaista itseä. Sama surkea ratsastus jatkui Pitsun kanssa ja mun menossa ei ollut mitään järkeä. Tänään aion kyllä tsempata ja saada tehtyä Olavin kanssa hyvän treenin. En halua, että se hermostuu, kun tuntui maanantaina jo niin mukavalta ja vastaanottavaiselta! Pitää keskittyä, olla tehokas, mutta reilu ja johdonmukainen. Kädet paikallaan, pohkeesta eteen ja istua tasaisesti. Älä käännä ohjalla, vaan pohkella!! Näillä ohjeilla voisin tästä lähteä talleilemaan! ;)

Kuvia SM:eistä tulossa (ainakin toivottavasti), kunhan vaan löytäisin jostain kivoja, kuvaajia kyllä oli paljon! Loppuun kuitenkin pari verkkakuvaa sunnuntailta :) kuvaajana toimi äiskä.





Ja lopuksi supermuokkaus a'la Jenna :D


Kuvapainoittenen postaus, mutta nyt ei jaksa mitään syvällistä, kun vihdoin päässyt koulun syvällisyyksistä eroon taas vähäksi aikaa :DD

Mietin muuten, että haluaisitteko, että latailisin myös lauantain radan youtubeen tai Olavin Lappeenannan voittoradan tms ;) ? Aikalailla kaikki radat on kuvattu, mutta en yleensä ole niitä nettiin latailut.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hmmm, joo ehkä mä voisin jotain ladata tai ainakin sitten ens kisoista :)!

      Poista