sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lappeenrannan kansalliset 17.5

Noniin, nyt kisapostausta kera kuvien (joita on paaaaaljon) tulossa!!

Ensin kuvia keskiviikon ratsastuksesta, josta jo kerroinkin viime postauksessa.

Olavi oli innoissaan ja meinas lähteä viemään mua ympäri nurmikenttää :D







Kaikki kuvat kuvannut Aino (kiitti!! :))


Torstaina sitten päästiin tosi toimiin ja ensimmäisenä vuorossa oli vaativa B:3. Rata sisälsi aika paljon siirtymisiä ja oli vähän erilainen kuin FEI-ohjelmat, jota viime aikoina ollaan menty enemmän. Vekassa Olavi oli aika hankala: jännittynyt ja vasten kuolainta. Kuitenkin ihan ok sinänsä, että pystyttiin suorittamaan tehtävät jotenkuten läpi. Rata oli vähän samaa tasoa, selvittiin, mutta jännittyneesti ja aika kaukana omasta tasosta. Hyvänä puolena voisin ajatella sen, että ei tullut varsinaisia rikkeitä, vaikka heppa olikin vähän pöljä, prossat 57,680, jotka nyt ovat aika ikävät (siis olisin toivonut parempia tai oikeastaan parempaa suoritusta), mutta ihan asialliset. Seuraavat kuvat ovat vaativan verkasta/radalta.






Veera huom katso tätä kuvaa tarkasti...........


Kaksi ekaa kuvaa Ainon kuvaamia ja loput täältä eli Terhin kuvaamia, taas kiitos ihanista kuvista!! :))

Voin myöntää, että olin ton radan jälkeen vähän "harmistunut", kun tuntuu ettei nyt kisat lähde ollenkaan sujumaan. Koko kausi ollut sellaista takkuamista, että ihan ärsytti! No sitten vaan hakemaan fiilistä kohti junnucuppia!!

Se sitten menikin paaaaljon paremmin. Olavi oli nivelten kanssa huomattavasti yhteistyöhaluisempi! Verkassa vähän haettiin hyvää ohjastuntumaa ja sitä, että hevonen tulee läpi ja on kunnolla kuulolla. Onnistuikin ihan hyvin ja sitten radalle jees fiiliksillä. Radalla sitten Olavi oli hieno ja tsemppasi hyvin!! Pystyin oikeasti vaikuttamaan siihen ja rata tuntui keskittyneeltä ja levolliselta. Oli papereidenkin mukaan "varsin tasainen suoritus" eli valtava parannus edelliseen. Vähän Olavi laiskistui ja esim. lisäykset loppui kesken, mutta olin kyllä radan jälkeen oikein tyytyväinen. En myöskään itse tehnyt sen suurempia huolimattomuus virheitä, vaan esim. takaosakäännökset oli 6,5 ja 7, wohoo! <3 Taas kuvia (ekat neljä by Terhi ja loput Ainon):









Prosentithan oli 64,5 % (jotka oli Olavin ennätysprossat mun kanssa he A:ssa ja kansallisissa) ja voitettiin luokka (mun eka kansallinen voitto)!! Oli hyvä fiilis ja Olavi oli taitava!!! :))) Loppuun vielä ihania fiilistelykuvia <3 (by Aino)


söpösöpösöpönätti

Olavi sai paljon taputuksia!!





Yleensä kunniakierroksella Olavi on pöljä, mutta se tykkäs selvästi olla ekana kun ei riehunut yhtään! ;)

On mulla hieno poni <3

3 kommenttia:

  1. luoja että voi pienellä ihmisellä olla pitkät piuhat, meni semi kauan ennen ku tajusin MIKS mun piti kattoo sitä kuvaa :DD ruotsalainen...

    VastaaPoista
  2. Sait muuten haasteen! http://esteistunnassa.blogspot.com/2012/05/197-haaste.html

    VastaaPoista