tiistai 24. heinäkuuta 2012

Eteenalas

Se on ollut teemana. Eilen aloitettiin ravissa ympyrällä työskentely matalassa muodossa hitaassa ravissa. Kun ponsku tuntui hyvältä, jatkettiin samaa hommaa laukassa. Seuraavaksi tehtiin tehtävää, jossa mentiin laukassa lävistäjälle, ennen keksipistettä raviin ja ennen kulmaa uusi laukannosto. Oli vaikeuksia, mikä oli tyhmää, koska tehtävä periaatteessa aivan yksinkertainen. Lopuksi vielä nostettiin Olavi ylös ravissa lyhyeen muotoon, missä piti vähän kiukutella "en mä haluuu", mutta lopussa kulki oikein kivasti.

Tänään jatkettiin pehmeän ja kevyen tuntuman tavoittelua, johon Olavi tulikin oikein kivasti. Ravissa mentiin myös suoria uria välillä. Laukassa samalla ajatuksella ympyröitä kuvan mukaisesti (anteeksi kauhea piirros :D) Ympyrää siis ikäänkuin vaihdettiin lennossa ja välillä työstettiin vasta- ja välillä myötälaukkaa.

Tänäänkin lopussa otettiin vähän kootumpaa ravia, missä Olavi oli tosi kivan tuntuinen! Pehmeä suustaan ja miellyttävä ratsastaa. Tehtiin avoja ja pikku lisäys, jonka jälkeen kunnon siirtyminen takaisin (ajatuksena lavat ylös). Kun oli niin hyvä, niin ei tehty sen pidempään, vaan keventelin ponskun pois. Sitten perus metsäkävelylle :)

On se niin nätti ja kiva poni <3. Nyt on tuntunut, että edistystä on oikeasti tapahtunut. Ollaan saatu aika paljon pehmeyttä kaulaan ja koko hevoseen rentoutta. Jeejee. :)

Oli aika heikko treeniselostus, mutta nyt ei oikein ole analysointi fiiiiiiilis. Kuitenkin hyvin menee. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti