maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kaikkea asiaa

Eilen oli Olavin kanssa juoksutuspäivä. Käveltiin alkukäynnit maastossa, jossa otin kännykän laatukameralla "hauskoja" kuvia.




Sitten juoksutin ponia maneesissa joku reilu puoli tuntia, joista osa sivuohjilla liinassa ja osa  irtona. Ei se turhia riehunut, nätisti juoksi ympyrällä.


Tänään päästiin taas kunnolla treenaamaan valmennuksen merkeissä. Alkuun valmentaja ratsasti Olavin läpi mun ongelmien takia. Heppa oli kuulemma ihan hyvän tuntuinen (ja näköinen myös) ja ongelmana mun osalta on ollut se, etten yksinkertaisesti vain ole ratsastanut kunnolla. Olavain kaula jää liian suoraksi ja jäykäksi. Taivuttelulla tilanne parantui ja tasaisuus lisääntyy, kunhan pidän pohkeet lähellä, teen kaiken rauhassa ja pidän tasaisen (jopa "sitkeän") tuntuman. Avut on myös usein liian äkillisiä tyylillä eimitääneimitääneimitään-HYÖKKÄYS. Siitä Olavi ei (yllätysyllätys) tykkää yhtään. Tehtiin kenttä kutonen läpi ja sitten hiottiin hankaliksi osoittautuneita kohtia. Laukkalisäyksen jälkeinen raviin siirtyminen oli hankala, kun Olavi vain tarjosi vaihtoja. Korjattiin jatkamalla vastalaukassa lävistäjän jälkeen, vähän liiottemalla avuissa JA pitämällä kunnon tuntuma.  En taaskaan saanut kovin hyvin istuttua satulassa, mutta tilanne on kyllä sinänsä parantunut, että huomautuksesta pystyn ainakin jokseenkin parantamaan istumista. Loppuun tehtiin vielä ravia ympyrällä, jossa Olavi tuntui oikein hyvältä. :)

Sitten vielä muuta asiaa. Ollaan hankittu traileriin kamera, joten nyt sit voidaan matkaillessa katsoa mitä hepat puuhailee :D. Alla on kuva siitä.



Sain tänään myöskin vihdoin uuden kisatakin, jota on siis jo pitkään etsitty!! Se on sininen, joka on vaihtelua vanhaan mustaan, mutta tykkään siitä ihan tosi paljon! Anteeksi hirveät kuvat kera kollareiden, ei-kisapaidan kanssa ja kauheilla ilmeillä, mutta en jaksanut tälläytyä :DD Takki on siis Eurostar Olympia, värinä navy ja jopa löytyi pitkiä kokoja! ;)





3 kommenttia: