maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulufiilistelyä

Kaikki blogit tuntuvat olevan ihan täynnä jouluaiheisia postauksia: joulukuun alun myötä joulukalenterit ovat alkaneet ja maahan satanut lumi on luonut joulufiiliksen! Mä tykkään joulusta oikein paljon ja ajattelin nyt kasata vähän jouluisia/talvisia kuvia tähän postaukseen! :) Selittelen vähän kaikkea aina välissä.

Tänään ratsastin Olavilla ja oli kivaa !! Se on maailman ihanin heppa <3 Super süß! Kaikki on niin helppoa ja muutenkin.







Branken kanssa oli juoksutus päivä ja virtaa sillä kaverilla riittää... Ensin taluttelin teitä pitkin ja heppa oli enimmäkseen ihan kiltisti, mutta muutamaan otteeseen jouduttiin kyllä keskustelemaan siitä, onko ihan jees yrittää jyrätä lapa edelle mihin itse haluu. No ei ollut ok :D. Juoksutin sivareilla joku 20 min pyöröaitauksessa (jossa muuten on tosi kätevä juoksuttaa). Alussa multa meinas tippua silmät päästä, kun Branke lähti lentoon!!! Se siis ravasi silleen, että vaan leiju ilmassa koko ajan. Johtui siis kyttäilystä ja siitä, että pääsi vähän päästelemään höyryjä, mutta voi härregud :DD!! Jos se joskus liikkuis tolleen, kun ratsastan niin huhhuh... Lopussa rentoutui ja hölkkäilytin sitä vielä, jossa sitten oli jo hevosen eikä lentsikan näköinen.




Mä oikeasti vihaan talvea ja kylmää ja lunta ja kaikkea hyi, mutta ajatellaan positiivisesti! On nää kuvat nättejä ;) Rukalta pari vuotta sitten nämä.


Pitsusöpö kuva hehee. Me yritettiin viime talvena ottaa jotain hienoja poseerauskuvia, mutta niistä enimmäkseen tuli tosi rumia :D kaksi hyvää/kohtuullista muistaakseni...





Nää on kännykkäkuvia (ja vielä pari vuotta vanhoja eli huippu kännykällä otettuja), joten laatu on valitettavasti sen mukainen :(. Kuitenkin, joulufiilistä! Tehtiin pipareita kavereiden kanssa ja koristeltiin ne "hienosti"... Jouluomena limua saa taas kaupoista ja voin suositella. Jos haluaa juoda sitä jouluna, kannattaa hamstrata jo pari viikkoa ennen joulua, koska se loppuu aina kesken. Mulla oli näitä kuvia enemmänkin, mutta kuvatila loppui enkä nyt heti jaksa alkaa tappelemaan bloggerin kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti