sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus

Vietin juhannuksen mökillä, tosin jo lauantaina keskipäivän pintaan lähdimme ajelemaan kotiinpäin. Iltapäivällä sitten tallille. Ratsastin Rusan metsäpolkuja pitkin Laakson kentälle, missä verkkailin Olavin. Heppa kuumeni uudesta paikasta ja muutaman päivän kevyemmästä liikunnasta, mistä seurasi mielenkiintoiset paikallaanlaukkailusessiot... Pörröili vielä jonkun verran ja alkoi sitten rauhoittua ja liikkumaan kivasti. Valitettavasti jouduin lopettamaan ratsastuksen moneen otteeseen, koska Olavi alkoi yskiä. Käveltiin sitten takaisin koulukentälle, jossa vielä hetken yritin ratsastaa, mutta kun yskä ei tuntunut helpottavan päätin vain kävellä tosi pitkät loppukäynnit.

Tänään ratsastin alku- & loppukäynnit metsäteillä (jotka muuten ovat ihan super kivoja ! :))) ja kunnon hommat koulukentällä.Yskäisi enää muutaman kerran ja liikkui tosi hienosti eli ei kuitenkaan yskiminen ilmeisesti hevosta kovinkaan paljoa häiritse ? Toivottavasti huomenna jo täysin ohi!! Harjoitelin Siilinjärven kisaohjelmia, mm. avotaivutusta, laukkakolmikaarista ja lisäyksiä. Olavi teki hienot ravilisäykset, ne ovat alkaneet onnistua hyvin, kun olen itse alkanut ratsastaa niiden aikana.

Ratsastin myös Picurin tänään. Heppa tuntui mukavalta pienen juhannusloman jälkeen: oli reipas ja innokas. Harjoittelin samoja juttuja, kun Olavin kanssa sekä vastalaukkaa. Molemmat hevoset on nyt myös raspattu eli voi luottaa siihen, että suu ei ole syynä ongelmiin (joita ei tällä hetkellä onneksi erikoisemmin ole ja toivottavasti ei myöskään tule!). :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti