lauantai 18. kesäkuuta 2011

Takaisin Suomessa ja kisoissa!

Eli nyt on palattu ja parin päivän treenin jälkeen heti kisoihin :)

Oltiin Kumran aluekouluratsastuskisoissa molemmilla hepoilla. Olavilla menin he B:0 ja he A:1. Helpon B:n ratsastin ns. verryttelyluokkana eli en juurikaan ennen rataa koonnut hevosta tai vaatinut näyttävää liikettä. Enemmänkin totuteltiin taas kisatunnelmaan, että sitten A:ssa ei olisi niin jännittynyt. Ei kyllä oikein toiminut, koska he B:ssä oli rauhassa ja A:ssa taas aika jännittynyt.

Ensimmäisessä luokassa sain 65,4 % ja sijoituin Olavilla toiseksi, mikä oli mukavaa reilun kuukauden kisatauon jälkeen. Rata oli siisti ja tasainen, mutta hyvin riskitön ja laimea, mikä tosin olikin tarkoituksenmukaista. Kun verryttelin toista luokkaa varten, alkoi sataa lähes kaatamalla. Tähän Olavi reagoi villiintymällä ja muuttumalla hyvin jännittyneeksi vielä senkin jälkeen, kun oli vähän rauhoittunut. Maneesiin kilpailusuoritukseen siirtyessä rauhoittui, mutta radalla jännityneisyys aiheutti paljon pistevähennysiä koko ohjelmaan. Rata kuitenkin tuntui muutama rikkoa lukuunottamatta hyvältä ja olin hyvin pettynyt prosentteihin: 57 %.

Picurilla ratsastin vain A:1 luokan. Se ei mennyt hyvin: en saanut hevosta reagoimaan pohkeeseen enkä polkemaan ylöspäin riittävästi, joten suoritus oli tahmea ja mitäänsanomaton. Prosentteja tuli 58.

No ensi kerralla sitten paremmin! Huomenna tallikisat ja iltapäivällä Olavi menee 2 viikoksi Rusalle, jossa päästäänkin kunnon treeniin!! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti