lauantai 30. kesäkuuta 2012

PM ja ei-niin-pm

Eilen oli finnderby-päivä, joka siis vietettiin kisoja katsellen ja nauraen... Pääsin taas esittelemään mun loistavia ajotaitoja ja meni ihan hyvin (muutamaa OHO ja APUA ja MIHIN MUN PITÄÄ MENNÄ- kommentteja lukuunottamatta). :D Ypäjällä vietetyn päivän jälkeen suunnattiin tallille (kaupan kautta tottakaiiii). Päädyttiin yömaastoon, josta on (valitettavasti) myös videomateriaalia, jonka voi katsoa Veeran blogista (ei se kenttäeste postaus vaan seuraava :DD)... Vitsit muuten oli HIENOJA poneja!! Tanskalaiset oli sellasia, että voi apua: ponit vaan menee passagea ja kaviot lentelee ainakin metrin korkeuteen... Ei ihme, että ne voitti kaikki joukkuemestaruudet!

Eilen siis Olavi pääsi maastoilemaan, tänään sitten kentällä aika nopea kouluratsastus. Tein tänään vähän temppuja, jotka sujuivat ihan kivasti. Miinusta tulee siitä, että edelleen tuntuu, etten saa Olavia kunnolla läpi, vaan se jää sillen tyhmästi vähän puolitiehen. No josko huomisesta valmennuksesta saisi jotain apua. Ei tässä nyt varsinaista hätää ole: lyhyellä kaulalla kulkee ihan tasaisesti, mutta sen tuntee itse, ettei ole rehellisesti läpi ja kunnon tuntumalla, niin on vähän rasittavaa tehdä mitään juttuja.

Huomenna Olavi saanee kevyen päivän, kun mulla on paljon ohjelmaa ja muutenkin tulee ihan hyvään väliin. Luulen, että päädyn juoksuttamaan sen joskus iltasella.

Ensi viikon ohjelma:

Ma: valmennus
Ti: maasto
Ke: kunnolla läpi
To: kisat
Pe: kisat
La: eteenalas jumppa/maasto
Su: treeni (kanget?)

1 kommentti: