lauantai 20. elokuuta 2011

Rennompaa menoa

Olavi on nyt ollut muutaman päivän kevyellä liikunnalla. Eilen kävin maastossa hieman kiipeilemässä ja ravit & laukat pyöreässä eteenalas muodossa maneesissa. Sadekuuro hieman yllätti meidät, mutta onneksi puut suojasivat sen verran ettei kastuttu ihan läpimäriksi. Oli ihan mukava lenkki ja Olavi varsinkin tykkäsi tosi paljon! Maneesissa aloimme 'hurjiksi' ja ylitimme muutaman puomin. Täytyy sanoa, että olen kyllä ihan surkea kaikissa estejutuissa: laukassa en edes uskaltanut yrittää mennä puomeja, koska en osaa _yhtään_ katsoa etäisyyksiä. :D Onneksi eräs kokeneempi esteratsastaja talliltamme on luvannut hypätä Olafilla, pienet jumppasarjat yms. ovat hyväksi sekä fyysisesti että henkisesti!

Tänään tein pitkän (n. 1,5 h) pituisen maastolenkin, jonka aikana mentiin kaikkia askellajeja. Muutaman laukkapätkät jälkeen pientä yli-innostuneisuuttakin oli ilmassa... Olavin kanssa on kuitenkin niin kiva mennä, kun sen saa aina helposti kiinni, vaikka virtaa löytyisikin.

Nyt ei siis tosiaan ole tapahtunut paljoakaan, huomenna varmaan vuorossa treeni ja EM-kisojen katsomista!! Netistä näkee livenä (tai ainakin näki torstaina) Rotterdamin kisat ja suunnitelmana on ihailla hienoja suorituksia. Toivottavasti suomalaiset pärjäävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti