maanantai 29. elokuuta 2011

Takkulan kisat

Nyt on sitten kesän kisat aikalailla ohi (no onhan vielä muutamat aluekisat ja aluemestaruudet, mutta kuitenkin) ja eiliset kisat Takkulassa olivat tosi kivat! Hyvin järjestetyt kisat, sää oli loistava ja suorituksetkin onnistuneita.

Olavin kanssa mentiin kenttäkilpailuohjelma poneille helppo A. Verkka-aika jäi jotenkin aika lyhyeksi ja en saanut Olavia ihan läpi ratsastettua. Liikkui kuitenkin oikein kivan tuntuisesti, ongelmana oli lähinnä hevosen alta juokseminen ja pieni jännittyneisyys. Radalla kuitenkin pysyi rentona, hieman muoto venyi pitkäksi ja itse sähläsin teiden kanssa, 63,333%. Olaviin voi olla oikein tyytyväinen, minuun ei niinkään...

Picurin kanssa A:4, mikä siis oli junioiricupin finaali! Huomasin itse hieman jännittäväni, mutta radalla ja verryttelyssä ei ehdi ajatella muuta kuin ratsastamista. Sain Pitsun verkassa ratsatettua tosi hyvän tuntuiseksi: riittävän lyhyeksi ja nopeaksi pohkeelle. Myös radalla hyvä tuntuma säilyi. Muutama rikko tuli (pysähdyksestä siirtyminen laukkaan, huonon mallinen laukkavoltti), mutta ei mitään suurta ja nekin ihan vain omia mokia. Olin radan jälkeen todella tyytyväinen Picuriin! Rata oli hevosen osalta varmaan meidän parhaita, enkä tällä hetkellä saa hevosta kotonakaan kovin paljon paremmin kulkemaan. Parannettavaa rikkeiden lisäiksi jäi ehkä lisäyksiin, joissa en saanut hevosta lopussa koottua kunnolla sekä yleiseen huolellisuuteen, pisteitä meni ihan turhaan esim. vinoista pysähdyksistä ja muista huolimattomuus virheistä. Prosentit olivat 61,964, mikä oli pettymys, mutta luokka oli selkeästi hankalampi kuin suurin osa helppo A- luokista. Olimme kuitenkin neljänsiä eli samalla sijalla, kun finaaliin lähtiessä :).

Tänään jälleen valmennusta molemmilla ponisilla ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti