sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Huhhuh...

Eilen kävelypäivä, joten en jaksanut tulla päivittelemään. Tänään sitten ratsastin molemmat ihan kunnolla ja voi taas kyllä sanoa, että aina ei voi onnistua...

Olavi oli oikea ylijännittynyt pikku possu tänään. Ei olisi millään antanut periksi, vaan halusi itsepäisesti kulkea kuolaimen yllä kädelle painaen. Yritin hajoitella A:2, koska menen sen Lappeenrannassa kaksi kertaa molemmilla. Ei vaikuta hyvältä, koska ohjelmassa arvostellaan erikseen siirtymiset ja juuri siirtymisistä minulle usein huomautellaan papereissa. Teinkin sitten tänään paljon harjoitusravi-keskiravi-harjoitusravi, harjoituslaukka-keskilaukka-harjoituslaukka ja keskikäynti-vapaakäynti-keskikäynti -siirtymisiä. Eksyi sinne ehkä muutama onnistunut toisto joukkoon, mutta enimmäkseen oli ihan ihmeellistä räpeltämistä. Onneksi huomenna pääsee valmennukseen, jos vaikka saisin vähän paremman otteen hepasta. Tein myös takaosakäännöksiä (yllätys) ja nekään eivät sujuneet yhtään (yllätys). Laukassa Olaf toimi hieman paremmin, mutta kun kokosin sitä liikaa, tuloksena oli vihainen heppa ja paikallaan pomppimista.

Picur tuntui aluksi mukavalta: pehmältä ja reippaalta. Alkuverkan jäljeen alkoi vastustella jonkin verran, kun olisi mielummin jatkanut eteenalas. Tein samoja juttuja kuin Olavin kanssa. Käynti meni hyvin normaaliin verrattuna, Picur kun tuppaa helposti jäämään siinä vähän hitaaksi. Lopussa sain muutaman onnistuneen raviilisäyksen, ja lopetin sitten siihen. Maneesi oli kyllä niin kuuma, että hiki vain virtasi molemmilla.

Nyt on kameraan ostettu uusi objektiivi, toivottavasti saan jonkun ottamaan kuvia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti