sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Lappeenranta pe, la ja su

Eli olen ollut liian kiireinen kisahommissa, niin on päivittelyt jäänyt, mutta nyt ajatelin kirjoittaa perjantaista, launantaista ja sunnuntaista.

Perjantai oli hepoille oli kisoista ns. vapaapäivä. Ratsastin ne kevyesti eteenalas yrittäen saada rentoutta ja avaavaa liikettä. Molemmat tuntuivat melko väsyneiltä, joten tämä vapaapäivä oli varmasti tarpeen!

Lauantaina taas kisaamaan ja vuorossa oli junnucup Helppo A:2. Ratsastin ensin Olavilla, joka oli alusta asti hyvin jännittynyt ja hieman vastusteleva. En saanut tilannetta verryttelyn aikana paranemaan, joten radalle huonon tuntuisella hevosella. Suoritus oli mielestäni pahasti epäonnistunut: Olavi oli jännittynyt ja radalla tuli paha rike (toinen keskilaukka väärässä laukassa ja siirtymisten kohdalla vaihdot...). Muutenkaan en saanut hyvää otetta hevoseen, joten prosentit olivat suuri yllätys, 61,897. Vielä suurempi yllätys oli sijoitus, olimme viidensiä. Vau olen aika super tyytyväinen, että epäonnistuneellakin suorituksella saamme hyvän tuloksen! Picurin kanssa lauantai oli parempi päivä. Sain hepan hyvin verryttelyssä avuille ja pääsin radalle hereillä olevan hevosen kanssa. Tein lisäykset hieman riskillä pyytäen enemmän kuin tavallisesti, mistä seurasi huonommat siirtymiset takaisin, mutta laadukkaammat keskiaskellajit. Prosentit olivat 64,770 ja sijoitus toinen! Jes!

Sunnuntaina (eli tänään :D) molemmat olivat aika väsyneitä. Olavin kanssa verkka-aika oli liian pitkä, oli 10 min ennen rataa tosi hyvä, mutta sitten jännittyi ja tuli hitaaksi. Radalla oli aika tahmatassu, mutta kuitenkin ihan ok rikkeetön rata. Picurin kanssa aikalailla sama homma, mutta se oli vielä väsyneempi, mistä aiheutui epätasaisuutta. Radalla en itsekään saanut ratsastettua niin hyvin kuin pystyn, keskittyminen oli jotenkin kateissa. Kisaväsymystä ehkä minullakin. Olavi 61,563% ja Picur 61,458%. Sijoitus oli 13. ja 14. ja luokassa oli 24 osallistujaa.

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että oli kyllä onnistuneet kisat meidän osaltamme! Hepat oli hienoja ja pääasiassa oma ratsatuskin oli ihan hyvää. Ja saatiinhan me neljä rusettia! :)))

Kuvia en saa ladattua tältä koneelta, mutta kotona yritän mahd. pian jaksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti