lauantai 10. syyskuuta 2011

Aluemestaruudet

Eli Picurin kanssa Tuomarinkylässä kisaamassa. Tulos 61,667 %, mihin voi olla kohtuullisen tyytyväinen. En ole viime viikon aikana nimittäin onnustunut saamaan hevosesta parasta ulos, joten kisatuloksenkaan ei voinut olettaa olevan loistava. Verryttelyssä tunnelma oli vähän epätoivoinen, kun Pitsu oli tosi epätasainen ja ei reagoinut apuihin toivotulla tavalla. Vika oli itsessäni, kun alan verryttelyssä vain haahuilemaan, enkä ratsasta hevosta kunnolla läpi. Nyt onneksi lopussa (n. 5 min ennen rataa) sain hevosen avuille kohtalaisen hyvin (valmentaja sai minut heräämään :D)... Nyt pitää siis saada pidettyä hermonsa kasassa koko verryttelyn, jotta saa käytettyä siellä olevan ajan hyväksi, eikä vasta viimeisillä minuuteilla saada hevosta jotenkuten kasaan... Radalla onnistuin suorittamaan melko keskittyneen ja lähes rikkeettömän radan. Lopputervehdykseen tullessa ratsastin pitkän sivun poikki yhtä kirjainväliä liian aikaisin, ihme sekoilua... Ei onneksi jäänyt sijoitukset siitä kiinni, vaan erot olivat ihan reilut, 3. ensimmäistä saivat kaikki yli 66%.

Muuten ihan kivat ja toimivat kisat ja paljon tuttuja nähtiin, mutta kentän pohjissa oli parantamisen varaa. Varsinkin verryttelykenttä oli yhtä mutalammikkoa, sekä heppa, että minä oltiin yltä päältä mutaroiskeissa! Mutainen kenttä oli tietenkin myös aika liukas, onneksi vahinkoja ei sattunut.

Olavin ratsastin kisojen jälkeen kotona kangilla. Harjoiteltiin pysähdyksiä ja perusjuttuja. Oikean puolen avut eivät oikein tulleet läpi, mutta hienoa ravia esitti kuitenkin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti