tiistai 13. syyskuuta 2011

Päivän talleilut

Tänään maastoilin, taivuttelin, keventelin ja harjailin. Eli kevyt liikutus molemmilla hevosilla. Onneksi pysyttiin lähes kuivina, n. 10 minuuttia sen jälkeen, kun olin palannut talliin alkoi sataa ihan kaatamalla :D. Hyvä ajoitus ainakin! Olavilla oli tänään selkä aika jumissa, kun oli laitettu eilen ulos väärällä (ötökkä) loimella sateeseen... Laitoin sitten arnikaa ja loimen yöksi. Ei kuitenkaan ratsastaessa vaikuttanut onneksi paljoakaan. Yritin saada selän venymään ratsastamalla Olavia eteenalas muotoon.

Huomenna valmennuspäivä, mutta saa nähdä, kun on on luvattu aika järkyttävää säätä... Keskiviikkona kun ei päästä sisälle ratsastamaan, koska silloin maneesi on varattu toisille käyttäjille talliltamme. Eihän tosin pieni kastuminen mitään haittaa, pitää vain ottaa vaihtovaatteet mukaan :D.

Tänään käytiin ostamassa Olaville uudet bootsit, kun eilisestä kaupasta oli oikea koko loppunut. Olavilla täytyy käyttää bootseja etusissa aina liikutuksessa ja tarhatessa, koska sillä on rengaskengät. Bootseista on tosi vaikea löytää mallia, joka ei pyöri jalassa miten sattuu tai kuluta ruununrajasta karvoja. Tällä hetkellä ratsastuksessa käytetään (nyt ostettuja) Eskadronin mustia nahkajäljitelmä bootseja ja tarhassa horzen sinisiä neonpren bootseja. Mutta mutta samalla kaupassa kokeilin cavallon talviratsastushousuja. En edes tiennyt, että sellaisia on olemassa :D. Olivat siis normi housujen näköiset, mutta niissä olo fleecevuori ja ulkokangas softshell tyylistä materiaalia. Ei ostettu ainakaan vielä housuja, mutta tulisivat kyllä tosi tarpeeseen! Viime talven ratsastin melkein kokonaan tavallisilla ratsastushousuilla ja oli KYLMÄ... Tumman harmaat tai ruskeat olisivat hienon värisiä, pitää vielä miettiä ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti