sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Irtona

Olavi poni pääsi tänään juoksentelemaan maneesiin irti. Pystytettiin miniristikko ihan kokeilun vuoksi... Ja eipä ollut yhtään innostunut hyppelemään: kerran erehtyi vapaaehtoisesti menemään yli, minkä jälkeen vain väisteli estettä hurjasti pöristen. Ei tehty mitään kujaa tai vastaavaa, kun tarkoituksena oli vain kokeilla, miten suhtautuu hyppäämiseen. Muutaman kerran sitten vielä ylitettiin este siten, että kävelin Olavin vierellä parin metrin päähän estettä ja sitten ohjasin sen hyppäämään. Näin onnistui ihan hyvin, tosin muutama loikka oli aika mielenkiintoinen... Taitaa olla todellinen kouluheppa, sai oikeasti melkein paniikin, kun olisi pitänyt hypellä sitä 30 cm korkeaa ristikkoa :D Vaihtelua kuitenkin, ettei mene ihan koulun vääntämiseksi.

Huomenna on valmennus, tiistaina vapari, keskiviikkona valmennus ja loppuviikko mennään kevyesti maastoillen/pellolla/juoksuttaen tms vaihtelevaa, kun kisat alkaa loppua.

Picurin kanssa ensi viikonloppuna aluemestaruudet, toivottavasti saadaan heppa viriteltyä hyvin. Sitten Pitsukin pääsee vähän kevyemmälle liikunnalle kisakauden jälkeen lepäilemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti