torstai 28. kesäkuuta 2012

Blaablaablaa

Anteeksi postaustauko. Vietin juhannuksen mökkeillen ja hepat sai lomailla pari päivää. Sunnuntaina taas takaisin ja eteenalas treeniä. Maanantaina oli valmennus, joka meni vaihtelevasti: mukana oli hyviä ja huonoja pätkiä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin suunta ylöspäin. Olen jatkanut jumppailulinjalla alkuviikon. Haluaisin saada ratsastettua Olavin enemmän pohkeesta ohjalle tasaisella tuntumalla, mikä on tuntunut aika hankalalta. Pitää palata perusteisiin, jotta saisi hevosen liikkumaan rehellisesti läpi selän. En vain saa edellenkään Olavia kunnolla läpi, vaan se jää aina sellaiseksi puolittaiseksi. Tulee vähän olo, ettei osaa mitään, kun hevonen ei tyyliin kulje oikein päin... Kokosin mahdollisimman samankaltaisia kuvia Olavin mulla olo ajalta, josko niistä näkyisi jotain kehitystä :)












Noi viime kesän kuvat on aika kauheita :D Ainakin Olavi on saanut massaa kaulaan :))) Ja on munkin selässä körötys vähän vähemmän huonompaa....... :D

No joo ei tässä postauksessa ollut pointtia ollenkaan, mutta onpa nyt jotain!! Huomenna Finnderbyyn katselemaan (meillä tulee varmasti Veeran kanssa tappelu katotaanko esteitä vai koulua :D), lauantaina pikku ponilla kisoihin ja sunnuntaina sitten jotain perusratsastelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti