perjantai 1. kesäkuuta 2012

Haaasteita

 "Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog.
Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
Create 11 new questions for the people you tag to answer.
Do not tag back to the person who has already tagged you.



Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.
Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata.
Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän."

1. Kesäsuunnitelmasi? Kisoja, ratsastusta, opiskelua ja chillailua! Kirjoitan syksyllä hissan ja enkun, joten niitä sitten luetaan paljon!!

2. Mitkä fiilikset kuluneesta opiskeluvuodesta? Hyvin väsyneet ja kyllästyneet! Motivaatio ollut laskusuunnassa koko ajan, mutta kyllä mä vielä aion tsempata ja varsinkin sitten yo-kokeisiin kovilla tavoitteilla.

3.Viihdytkä rannalla grillaamassa itseäsi? En, koska oon aina tallilla :D. Noeivaa en oo mikään rantaihminen, vaikka auringosta ja lämmöstä tykkäänkin. Mielummin istun pihalla tai jossain puistossa piknikillä.

4. Kesän lempijuoma! Hmmm ainakin nyt uusi suosikki on bonaquan karhunvatukka-lime vichy, nomnomnom!

5. Miten heppailet kesällä? (Oma hevonen, vuokris, leirille..?) Treenailen ponskien kanssa ja kisoja tietty aika paljon tiedossa!

6. Lisää hauskin kuvasi viime kesältä ja kerro jotain siitä.


 En nyt tiedä onko hauskin, mutta joo :DD Hain pyykit narulta ja en löytänyt pyykkipoika pussia, joten sovelsin, haha :D

7. Miten ja missä seurassa aiot viettää päättäreitä? Ei mitään hajua, varmaan Olavin kanssa <333333 (hahaha tää oli läppä) oikeesti menossa ainakin kahtiin ylppäreihin.

8. Onko kesän kisakalenteri jo täynnä? Jooooooooo :D

9. Kesän lempiasuste? Ratsastushousut <333333 hmmmm oikeesti ehkä (wnb)mini shortsit.

10. Parasta tekemistä sadepäivänä? Maneesissa ratsastus, heh heh heh....

11. Keksi itsellesi kysymys ja vastaa siihen ;):

Miksi vastauksista tuli niin tyhmiä: johtuu kellonajasta ja sekoilusta sm:ien takia! :DD (kirjoitin tän ennen niitä)

Mun kysymykset:

1. Mikä on ratsastustavoite tälle kaudelle?
2. Mitä odotat kesässä eniten?
3. Lempi koulurata? (anteeks tästä kysymyksestä :D)
4. Lempi heppavaruste?
5. Lempi leffa?
6. Ratsastatko yleensä/mieluiten aamulla, päivällä vai illalla?
7. Paras kisamuisto?
8. Kerro joku kisarutiinisi.
9. Lempi kisapaikka?
10. Tykkäätkö ratsastaa enemmän sisällä vai ulkona?
11. Kuinka usein valmentaudut?

Ja näihin saavat vastata: Laura, Terhi, Camilla, Satu


1. Kiitä bloggaajaa jolta sait haasteen
2. Lisää The Versitale Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Ja kerro heille haasteesta!



Eli kiitokset haasteesta Lauralle ja Annelle!


Ja faktat ovat:


1. Olen innostunut kynsien laitosta.


Viime aikoina olen siirtänyt kisakynsi tapani ihan myös normi elämään ja alkanut tekemään kaikkia kivoja lakkauksia. Tykkään selailla kynsiblogeja ja olla ihmisille kateellinen heidän taidoistaan ja upeista kynsistään :D! Kyllä mäkin vielä opin... Huono juttu on se, että mulla ei muutenkaan ole yhtää aikaa ja nyt sitä vielä kuluu tähänkin, OHO.


2. Mun kännykkä aina lentelee ympäriinsä.


En vain voi sille mitään, että ote lipeää tai unohdan taskun auki ja sitten kännykkä kolahtaa lattialle tai lentää maneesin pohjalle. Mulla on nyt ihan perinteinen nokia, joka kestää kolhuja, mutta olen vannonut, että jos saan iphonen tai vastaavan, se pysyy hyvässä kunnossa!!



3. Inhoan olla myöhässä. Olen kyllä usein viime tipassa, mutta yksin kulkiessani en koskaan oikeasti myöhässä. Koulusta olen vain kerran myöhästynyt oman mokan takia. Haluan olla valmennuksissa ja kisoissa ajoissa, enkä kiirehtiä, koska silloin hermostuu vain ihan turhaan. Tosin juoksen kyllä aika usein esim. junaan aamulla, mutta ehdinpä kuitenkin :D.

4. Aikataulutan kaiken. Teen määräajat, joihin mennessä asioiden pitää olla hoidettuna ja jos aikataulu pettää panikoin ja luon paniikkia ympärilleni. Huudan vaan esimerkiksi, että "viisi minuuttia!! Nyt on kiiiiire!" . Yleensä tästä tavasta ei tykkää muut mukanaolijat (yllätys).

5. Katson ihan liikaa televisiota. Jumitun usein iltaisin katsomaan jotain ihan tyhmää ohjelmaa (esim. tällä hetkellä csi miamia....), kun pitäisi tehdä läksyjä tai jotain muuta järkevää. Seuraan tällä hetkellä modernia perhettä ja housea, mutta tosiaan tulee vähän kaikkea muutakin katsottua.

6. Kuuntelen mieluiten radiota. En oikein tykkää mistään bändeistä, vaan kuuntelen mieluiten randomilla biisejä nrj:ltä. Välijuonnot on hauska lisä ja jotenkin radion kuunteleminen on vain sata kertaa hauskempaa kuin oikean musiikin. Siihen vaikuttaa myös se, etten käytä yhtään aikaa musiikin etsimiseen netistä, vaan kuuntelen musiikkia vain autossa.

7. Herään aamulla 30-15 min ennen lähtöä. Se tarkoittaa sitä, että juoksen kiireessä ympäri taloa metsästäen puhtaita sukkia ja eväitä koulupäiväksi. Ehdin kyllä ihan hyvin, mutta olisi kyllä kivempaa, jos joskus pääsisi ajoissa ylös! Kunhan saisi tarpeeksi nukuttua, niin jaksaisi paremmin herätä. En nyt haasta enää ketään tähän hommaan sori :D saa tehdä jos haluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti