sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Iisalmi 10.6- Olavi on ykkönen!

Tänään oli taas hyvä kisapäivä!! Nyt kotimatka alkanut ja sitä onkin sitten "muutama" tunti edessä ;)! Arvioitu laskeutumisaika jälkeen puolen yön... Hihii.

Pitsun oli edelleen vähän väsy ja tänään ei vaihdot oikein onnistunut. Prossat 57,500, tosin toinen tuomari antanut 53, toinen 61. Ei mitään ihmeempiä, ongelma oli vain eteenpäinpyrkimyksen puute. Siitä sitten seuraa se, että hevonen jää hitaaksi, jolloin minä tuuppaan eteenpäin ja heppa muuttuu kiireiseksi. Mulle tulee paniikkin: " se ei liiku" ja alan sähläämään ja ratsastamaan huonosti. No Picur jää nyt siis vähän lomailemaan, joten siinä sitten keräillääm energiaa ja kisafiilistä. Varmaan LPR tai Ypäjän kisaviikko seuraavaksi. :)

Mutta Olavi ponsku oli super <3! Ensin avoin helppo A, joka oli ok. Hieman jännittyneen tuntuinen, mutta ei paha. Ihan siisti, välillä muoto nousi jännityksen takia hieman korkeaksi. Prossat 64 ja risat, millä oltiin ekoja ei-sijoittuneita. Tylsä sija, mutta kuitenkin asiallinen suoritus. Aika kova taso luokassa ja kolmannesta eteenpäin tulokset alkoi 65, ... eli aika pienet piste-erot (viisi tai kuusi sijoittui, en muista tarkasti). Olavi oli taitava, vaikka jännittikin, ei tehnyt mitään tyhmyyksiä.

Toinen luokka oli junnucup (he A:1). Verkkasin aika lyhyesti, eteenalas jumppaa paljon ja sitten vaan asiat läpi ja ponsku kasaan. Just ennen meidän rataa tuli toisen luokan palkintojenjako, minkä aikana Olavi vähän muuttui huonomman tuntuiseksi. Ei kuitenkaan mikään paha, kun mentiin radalle. Radalla oli tosi hyvä fiilis ratsastaa: sain tehtyä asioita eikä tullut yhtään sellainen tyhjä olotila, ettei pysty vaikuttamaan hevoseen, jes! Tulos oli 64,808% ja sillä voitettiin junnucupin 2. osakilpailu. Nyt ollaan voitettu molemmat, mikä on ihan super ihanaaaaa! :))))))))

Olen niiiiin tyytyväinen Olavin kehitykseen! Viime kaudella oli välillä ongelmia kisoissa jännityksen kanssa, mutta nyt, WAU miten hienosti se kuuntelee mua. Kyllä sen vieläkin huomaa, että ponia jännittää, mutta se ei paljoakaan näy ulospäin. Olavi pysyy rauhallisena ja kuulolla, kunhan vaan muistaa olla sen kanssa eikä jättää heppaa suoriutumaan yksin. Pohkeet pitää pitää kiinni ja tasainen tuntuma ja ratsastaa kaikki huolella, niin tuloksena on rusetteja, ihana heppa <3! Taitava! :)

6 kommenttia:

  1. Onnee, tosi upeeta! Ootko vielä aatellu johonki junnucupin osakilpailuu mennä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan Hura:n kisoihin ollaan menossa, kun ne on niin lähellä ja ehkä myös Imran kisoihin, pitää kattoo :) entäs te? :)

      Poista
    2. Ok :) me ollaa menos kaikkiin jotka on jäjlellä:)

      Poista