lauantai 9. kesäkuuta 2012

Iisalmi 9.6

Noniin, eka kisapäivä takana. Päivä oli kaksijakoinen, nimittäin Olavi loisti ja Pitsu oli vähän väsy. :)

Pitsun kanssa menin siis vaativan. Tehtiin pikku laskelmointi virhe, minkä takia ehdin alkuverkata hevosen noin tuntia liian ajoissa. Heitettiin heppa sitten jabaan hetkeksi, kun huomattiin moka. Verkkasin sitten hevosen uudestaan "oikeaan" aikaan, jolloin se itseasiassa tuntui ihan kivalta. Vaikka olinkin varannut tavallista lyhyemmän ajan verkkaan, se oli silti liian pitkä, koska hevonen selvästi väsähti ennen radalle menoa. Rata oli sitten aikamoista eteenpäin punkemista. Selvittiin kuitenkin läpi. Tuli tyhmä rikko lisätyssä käynnissä ja onnistuttiin matkan varrella kaatamaan aitakin :D. Vaihdot oli kuitenkin enimmäkseen puhtaita ja laukkaohjelma muutenkin paljon paremman tuntuinen kuin ravi. Ravissakin selvittiin jarruttavasta linjasta ihan ok, mutta käynti sen jälkeen oli aika matelevaa... Toinen takaosakäännös huono (astui ulos), toinen ok. Lisäykset oli ihme räpellystä, en valmistellut yhtään ja ratsastin ihan miten sattuu. Nojoo, tuli kuitenkin 60,699 %, joten sentään yli sen kuudenkympin rajan.

Olavi oli vähän jännittynyt, mm. hirnuili ja hömppäili ajoittain, muttei kuitenkaan mitään vakavaa. Verkassa sain sen ihan hyvin läpi: oli pyöreä ja ihan hyvin kuulolla. Yllätykseksi Olavi oli jopa aika laiskan tuntuinen! Yritin sitten pikkusen herätellä, mutta siinä on haasteena saada pidettyä hevonen kuitenkin rentona. Radan jälkeen fiilikset oli "ok, Olavia vähän jännitti, mutta oli kiltti poni". Kun kuulin ekaa kertaa, että prosentit oli 67,700 en meinannut edes uskoa todeksi :D! Olavi on niiiiin taitava!! Sijoituttiin toisiksi ja meillä on nyt tokaparhaat pisteet Koljonvirtapokaali-kilpailussa. Olavin rata oli siisti ja tasainen, vaikkakin löydän sieltä paljon parannettavaa. Kuitenkin tosi jees fiilis!!

Huomenna a:1, a:2 ja junnujen joukkueohjelma. Olavi menee taas helppoa A:ta: Junnucup ja koljonvirta pokaali juttu. Pitsu taas pääsee urheilemaan vaativassa! Olavin kanssa meidän lähdöt on aika tylsästi lähekkäin, tai siis mielummin olisin antanut hevoselle lepotauon välissä, mutta menee se nyt näinkin. A:2 ssa pitää muistaa siirtymiset lisäyksissä (arvostellaan erikseen) ja tasaisuus & rauhallisuus. Väistöt on perus, mutta pitää tehdä huolella, että etuosa johtaa ja takaosa pysyy mukana. Ei turhia pistemenetyksiä. Sitten a:1 ssä pitää tehdä hyvät voltit, pitää rauhallinen tahti (ei tule kiire pikkuradalla) ja tehdä huolella takaosakäännökset. Joukkueohjelmanolen ratsastanut noin sataviiskyt kertaa viime aikoina, joten en jaksa analysoida...

Nyt vielä iltaruokien laittoon hepoille! Sitten ohjelmien kertaus ja nukkumaan. Eipä muuta, huomiseen! :)

Loppuun kuva ihmisruoista, kokkailtiin leirintäalueen keittiössä :D

Ps. Täällä on hulluna itikoita, oon ihan paukamilla.......

2 kommenttia:

  1. Ai kato oikee urheilijan ruokavalio! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terrrrrveys ruokaaaaa!! Tossa oli vielä puoli lautasellista salaattia, mutta söin jo sen! :D

      Poista